Inspirerande föreläsare i Uppsala

Jag har ägnat mig åt en hel del aktiviteter med skolor och föreningar som anordnat olika typer av event tillsammans med föreläsare. det har gjort att jag har sett en hel del i Stockholm och Uppsala framförallt. Jag brukar skriva en hel del om de föreläsningar som jag ser, jag tycker alltid att det är värt att lägga en viss tid på att tänka över vad personen i fråga har sagt och vad man kan ta med sig från det. Genom att ta tillvara på det man hör kan man verkligen växa som människa. För ett tag sedan så var jag på ett event med en föreläsare i Uppsala som var mycket inspirerande. Föreläsaren heter Anders Andrae och är en fantastisk stark och envis människa. På grund av misslyckande från sjukvårdens sida så har han lidit hårt och blev deprimerad. Han tog sig ut från depressionen efter en tid och bestämde sig för att ta igen alla de år som han påverkats av hans sjukdom och depression. Det gjorde han med råge, han besteg berg, genomförde vandringar, tältade i skogen och tog tillvara på livet och det som naturen har att ge. Nu lägger han mycket tid på att försöka påverka samhället och göra det mer tillgängligt för alla människor. Han är utöver hans aktiviteter då aktiv som föreläsare i Uppsala och jag rekommenderar hans föreläsningar starkt. Det ger inspiration åt både unga och gamla, det fick mig att inse glädjen av att leva mitt liv.