Jag älskar pedikyr

Nu har jag äntligen varit på pedikyr i Helsingborg och det är verkligen något som jag älskar att gå på och när jag är där känner jag verkligen att jag är värd att bli lite fin. Jag går alltid till Salong Topp Till Tå när jag går på pedikyr eftersom Sandra Wickman, som driver detta företag, är en utbildad auktoriserad hudterapeut och hon gick på yrkeshögskolan i Landskrona som är en av gå skolor som har en godkänd utbildning genom SHR. På deras hemsida skriver Sandra Wickman att hennes dröm alltid har varit att driva hennes egna salong, att sätta den prägel och service på salongen som hon själv skulle vilja ha när hon går på någon behandling och det märker man verkligen när man går till henne. Att hon verkligen lägger ned tid på hennes kunder för att de ska bli så nöjda som möjligt.